Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Έναρξη 2ης Περιόδου Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης(ΠΠΠ) Μεταλυκειακού Έτους- Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ


 Ξεκινά πανελλαδικά από τη Δευτέρα 7-9-2020 έως την Τρίτη 15-9-2020  η 2η περίοδος υλοποίησης του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης (Π.Π.Π.) Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. για τις ειδικότητες «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων», «Βοηθός Φαρμακείου», «Κομμωτικής Τέχνης», «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού», «Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ», «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων», «Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών», «Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών», «Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών» και «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών», σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.

Συμπληρωματικές ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής για ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

 

Από τις 05 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 09.00 έως και τις 09 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση συμπληρωματικές Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή από τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες. Οι παραπάνω Ηλεκτρονικές Αιτήσεις υποβάλλονται για λειτουργούντα τμήματα.

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης Ε1

Σας ανακοινώνουμε ότι δίνεται η δυνατότητα στους Υπεράριθμους του Νομού να υποβάλουν εκ νέου αίτηση Ε1, όπου θα μπορούν να δηλώσουν και Σχολικές Μονάδες πέραν της ίδιας/όμορης ομάδας τους.
Στην περίπτωση αυτή οι αιτήσεις θα συνεξεταστούν στη 2η φάση τοποθετήσεων μαζί με τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ.

Προθεσμία υποβολής ορίζεται η Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 8:30.

Σημειώνεται ότι: εαν ένας υπεράριθμος έχει υποβάλει αίτηση Ε1, θα πρέπει να αιτηθεί ανάκληση της ήδη υποβληθείσας αίτησης του/της και κατόπιν να προχωρήσει σε εκ νέου αίτηση.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με τον κύριο Σμυρναίο Νικόλαο