Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡ ΠΥΣΔΕ 37ης 7_10_2019

11th Conference on Informatics in Education -Η Πληροφορική στην εκπαίδευση


Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Τελεί υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται εδώ
Περιλαμβάνει πληθώρα Άρθρων, Εργαστηρίων και Ομιλιών
για Πληροφορικούς αλλά και τις άλλες ειδικότητες

Εστιάζεται στην Πληροφορική και Εκπαίδευση, αλλά και στις ΤΠΕ, την Καινοτομία και τις Διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως STEM, Physical Computing & Ρομποτική, κ.ά.  με ύπαρξη κώδικα.
Καλύπτει τόσο τις βαθμίδες της τυπικής Εκπαίδευσης -Δευτεροβάθμια (ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., Γυμνάσια), Πρωτοβάθμια, Τριτοβάθμια- όσο και τη μη τυπική Εκπαίδευση
Προσκαλεί τους Πληροφορικούς, αλλά και όλες τις ειδικότητες.
Τα άρθρα, δημοσιεύονται:
α) Στα ηλεκτρονικά πρακτικά του Συνεδρίου με ISBN, που αναρτώνται στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου, παρέχοντας την ευχέρεια για on-line ανεύρεση των άρθρων διαχρονικά.
β) Στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό European Journal of Engineering Research and Science -EJERS με I.F (δυνατότητα).
Η παρακολούθηση του τριημέρου Συνεδρίου είναι χωρίς κόστος και δίδεται σχετική βεβαίωση (εντός του Συνεδρίου).
Πειραιάς, 1 Οκτωβρίου 2019
Η Οργανωτική Επιτροπή

Συναυλια Μουσικου ΣχολειουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο θέατρο Βλησίδη, στις 11:00πμ , με συμμέτοχη μαθητών του Μουσικού Σχολείου Θερίσου και φιλοξενουμένων μαθητών στα πλαίσια της 5ης συνάντησης του «Im here too  που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Θερίσου ως συμμετέχον στο αντίστοιχο πρόγραμμα  Erasmus KA2 σε συνεργασία  με σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τις χώρες Τουρκιά, Λιθουανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ιταλία και ως πρόδρομη εκδήλωση των «ErasmusDays»
Η παρουσία σας θα μας τιμούσε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ


ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ