Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ανάδειξη Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου & Νέοι εκπαιδευτικοί πόροι για τη διδασκαλία του Προγραμματισμού υπολογιστικών συσκευών στο σχολείο


Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Γ. Πανσεληνάς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος», την Περιφέρεια Κρήτης –Αντιπεριφέρεια Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την Δ/νση Π/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ανάδειξη Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου & Νέοι εκπαιδευτικοί πόροι για τη διδασκαλία του Προγραμματισμού Υπολογιστικών Συσκευών στο σχολείο». Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00-14:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο (α) της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του έργου «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ: Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο και (β) της Δράσης Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα 2018 (https://codeweek.eu/).

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σεμινάριο - Το φαινόμενο της βίας στον χώρο του σχολείου και τρόποι αντιμετώπισής του.
Το φαινόμενο της βίας στον χώρο του σχολείου και τρόποι αντιμετώπισής του.
   Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Χανίων , σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής, κα Ζαμπετάκη Λήδα και με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Το φαινόμενο της βίας στον χώρο του σχολείου και τρόποι αντιμετώπισής του».
   Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή  19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00, στην αίθουσα παρουσιάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.
   Εισηγήτρια θα είναι η καθηγήτρια ψυχολογίας- αθλητικής ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Ψυχουντάκη Μαρία.
Δελτίο Τύπου