Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Πρόσκληση σε Φιλανθρωπική Συναυλία με την Γλυκερία για την στήριξη του συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και ΑποκορώνουΗ Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και η Γλυκερία σας υποδέχονται στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου για μια συναυλία αγάπης με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου που ανακουφίζει καθημερινώς εκατοντάδες συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ποικίλες δυσκολίες. Η Γλυκερία μια σπουδαία ερμηνεύτρια, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της θα βρεθεί κοντά μας την Τρίτη 24 Ιουλίου και θα γίνουν τα τραγούδια ένα μήνυμα αγάπης για όσους παλεύουν για τα αυτονόητα.
Ώρα Έναρξης: 21:00, Γενική Είσοδος:  10 ευρώ, Προπώληση:Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, στο κιόσκι του Δήμου στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
Σας περιμένουμε γιατί όλοι μαζί μπορούμε πάντα περισσότερα!!!


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Διήμερο Μνήμης και Πολιτισμού - Σκινές


8η Συνάντηση Παραδοσιακών Συγκροτημάτων


Κουκλοθεατρική παράσταση "Ατρόμητοι Πειρατές"Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής: Δημόσιες χρήσεις της ιστορίας και της τοπικής ιστορίας» Πανεπιστημίου Δυτ. ΜακεδονίαςΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ  ΣΠΟΥΔΩΝ
«ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»


Το Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, λειτουργεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής: Δημόσιες χρήσεις της ιστορίας και της τοπικής ιστορίας»  και καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης καθώς και της αίτησης υποψηφιότητας  μπορείτε να το βρείτε στο σύνδεσμο:


Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης & η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων Μίκη Θεοδωράκη συμμετέχουν στο Εθνικό Πένθος.
Για το λόγο αυτό, ακυρώνουν τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Ιουλίου στον Γαλατά Χανίων και το Σάββατο 28 Ιουλίου στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Φεστιβάλ “Μίκης Θεοδωράκης 2018”.

Η συναυλία του Φεστιβάλ της Κυριακής 29 Ιουλίου (Ανατολική Τάφρος, 21:00) μετατρέπεται σε συναυλία αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.
Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, με προαιρετική οικονομική ενίσχυση και συνεισφορά για τους πληγέντες.

Συμμετέχουν: ο Κώστας Θωμαΐδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου & η Μάνια Παπαδημητρίου. Μουσική Δ/ση: Γιώργος Σαλτάρης.