Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Κεντρικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

H επιστημονική σκέψη κατά τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό
και ο ρόλος της στην Επανάσταση του 1821
 
Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης σας προσκαλεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, στις 18:00-20:30 , στο 1 ο διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη τηςΕλληνικής Επανάστασης του 1821. Η εσπερίδα θα διεξαχθεί σε αίθουσα  τηλεδιάσκεψης webex και παράλληλα θα μεταδίδεται για όλους απευθείας (live-streaming) μέσω του YouTube (ιστοσελίδα του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης, μενού ‘’ΔΡΑΣΕΙΣ’’ ή https://pekes.pdekritis.gr/draseis/) . Για να παρακολουθήσετε ζωντανά στο YouTube ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://youtu.be/MfrQwpk4HKk Για το σύνολο των δράσεων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΚΡΗΤΗΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης: https://pekes.pdekritis.gr/


 

Ανίχνευση εκπαιδευτικών αναγκών των εκπ/κών ΠΕ87 οι οποίοι διδάσκουν το 2020-21 τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ και Υγιεινή»

 Στο πλαίσιο των προβλεπόμενων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των ΠΕ.Κ.Ε.Σ  για τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, παρακολούθηση, συντονισμό και στήριξη του εκπαιδευτικού έργου,  ΣΕΕ ΠΕ87 Παναγιώτα Καπερνέκα ,καλεί όσους εκπαιδευτικούς διδάσκουν την τρέχουσα σχολική χρονιά 2020-21, ένα ή και τα δύο Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα του Τομέα Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ και Υγιεινή,  να συμπληρώσουν  την ακόλουθη φόρμα μέχρι και τις 19 Μαρτίου 2021.

 https://forms.gle/StTEncNmGPmJTzbv8

Διαδικτυακή επιμόρφωση με θέμα: «Η δημιουργία ηχοϊστοριών» από το ΠΕΚΕΣ Ν. Αιγαίου & Κρήτης

 Στο πλαίσιο των προβλεπόμενων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των ΠΕ.Κ.Ε.Σ για τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, παρακολούθηση, συντονισμό και στήριξη του εκπαιδευτικού έργου, προγραμματίζουμε συνεργατικά με τη ΣΕΕ ΠΕ79 Μουσικής Νοτίου Αιγαίου τρίτη διαδικτυακή επιμόρφωση  για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ87.09 την

                              Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρες 12.00-14.00 μ.μ. με θέμα:    

                                                          «Η δημιουργία ηχοϊστοριών» 

 Εισηγήτρια θα είναι η κ. Τσιμπούρη Θεοδώρα Σ.Ε.Ε. Μουσικής Νοτίου Αιγαίου

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ΠΕ87.09 Βρεφονηπιοκομίας και είναι προαιρετικό.

Στην επιμόρφωση μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω του συνδέσμου:

 https://minedu-secondary2.webex.com/meet/ttsimpouri 

ή σε περίπτωση που έχουμε πρόβλημα σύνδεσης θα χρησιμοποιήσουμε το

 https://meet.jit.si/brefonipiokomi

Επίσης θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή audacity από το σύνδεσμο:

  https://www.audacityteam.org/download/