Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν από την Ομάδα Φυσικής Αγωγής οι επισκέψεις στις Σχολικές Μονάδες του Νομού

 
Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις της Ομάδα Φυσικής Αγωγής ΔΔΕ Χανίων, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Νομού, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Σ.Ε.Ε. Φυσικής Αγωγής κ. Λήδα Ζαμπετάκη.

Με τα Σχολεία 7ο Γυμνάσιο Χανίων, Ε.Ε.Ε. Γυμνάσιο – Λύκειο Χανίων, Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών, Γυμνάσιο και Λύκειο Σούδας, έκλεισε την περασμένη εβδομάδα ο κύκλος επαφών, στα πλαίσια της υποστήριξης και συνεργασίας των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Σχολικών Μονάδων.

Από τα ευρύτερα Χανιά και το Ακρωτήρι, μέχρι τον Αποκόρωνα και τα Σφακιά, από την Κίσσαμο έως την Γραμβούσα και την Παλαιόχωρα... Μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και αναζητήσαμε διέξοδα, σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η εμπειρία αυτών των επισκέψεων ήταν καθοριστική. Η αλληλεπίδραση με τους εμπλεκόμενους Δ/ντες και Συναδέλφους ήταν εξαιρετική, δίνοντας το στίγμα για περεταίρω συνεργασία και ομαδική προσέγγιση των δυσκολιών. Τα αποτελέσματα των συναντήσεων έχουν ήδη ξεκινήσει να αξιοποιούνται σε θεσμικό επίπεδο. Η διαδρομή για επίλυση θεμάτων, που θα διευκολύνουν την λειτουργικότητα της Φυσικής Αγωγής, έχει αρχίσει να αποδίδει ήδη τους πρώτους καρπούς της.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία, όλους τους Δ/ντες και συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Σχολικών Μονάδων που επισκεφθήκαμε. Ελπίζουμε να καθιερώσουμε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Ομάδας Φυσικής Αγωγής ΔΔΕ Χανίων σε ετήσια βάση.

Εγώ και συ Μαζί - Ενδιάμεση Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπαιδευτικών