Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "1ο Παγκρήτιο Χριστουγεννιάτικο Σχολικό Τουρνουά Διαδικτυακού Σκάκι"

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19-12-2020 το 1ο Παγκρήτιο Σχολικό Τουρνουά Διαδικτυακού Σκάκι .

Η διοργάνωση ενθουσίασε διοργανωτές και συμμετέχοντες, καθώς για πρώτη φορά εκτελέστηκε σε επίπεδο σχολικού πλαισίου και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Παρ’ όλη την δυσκολία και τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, η εκπαιδευτική κοινότητα κατάφερε μέσα από την συνεργασία να δημιουργήσει μια αθλητική δράση με υψηλό επίπεδο και συμμετοχή, που διδάσκει σε όλους μας ότι παντού υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετείχαν 155 Σχολικές μονάδες, 345 μαθητές και μαθήτριες από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και από τους 4 Νομούς της Κρήτης και παίχτηκαν 1084 παρτίδες Σκάκι εντός δυόμιση ωρών.

Η Διοργανώτρια Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Χανίων, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής κ. Λήδα Ζαμπετάκη, οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής όλων των Νομών και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση, ευχαριστούν τους Μαθητές-τριες που συμμετείχαν, τους Διευθυντές με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Σχολικών Μονάδων καθώς και τους Γονείς, για την ομαδική εργασία και το όμορφο αποτέλεσμα που έφεραν.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον συνάδελφο της Δ.Δ.Ε Χανίων κ. Μιχάλη Δαρμαράκη, σκακιστή και προπονητή του αθλήματος, για την καθοριστική υποστήριξή του στην πραγματοποίηση του Τουρνουά.

Η επιθυμία όλων των παραπάνω είναι να ξαναζήσουμε τέτοιες διοργανώσεις και να καταφέρουμε να τις θεσμοθετήσουμε και να τις αναπτύξουμε.

Με εκτίμηση
Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Χανίων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τα αποτελέσματα του Τουρνουά βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο, επισημαίνοντας ότι στις αθλοπαιδιές τέτοιου χαρακτήρα, πάντοτε στόχος είναι η συμμετοχή και η εκπαιδευτική διαδικασία.

Συνάντηση ΣΕΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης με τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της Δ.Δ.Ε. Χανίων

 

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης διοργανώνει ενημερωτική, διερευνητική επιμορφωτικών αναγκών συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της Δ.Δ.Ε. Χανίων, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, ώρες 18:00 -20:00, στις ακόλουθες διαδικτυακές διευθύνσεις :
 

ΠΕ 01 ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ https://minedusecondary.webex.com/meet/striligk
 ΠΕ 02 ΖΑΝΕΚΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/sterzan
ΠΕ 03 ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
https://minedu-secondary.webex.com/meet/kanellos
ΠΕ 04 ΓΚΙΝΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
https://minedu-secondary2.webex.com/meet/aginoudi
ΠΕ 05 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
https://minedu-secondary.webex.com/meet/dimnikolak
ΠΕ 06 ΠΟΥΛΛΑ ΕΛΕΝΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/epoulla
ΠΕ 07 ΓΙΑΣΣΑΚΗ ΣΟΦΙΑ https://minedu-secondary.webex.com/meet/sofigiassa
ΠΕ 11 ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΛΗΔΑ https://minedu-primary.webex.com/meet/zampetaki
ΠΕ 79.01 ΔΡΟΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ https://minedu-primary.webex.com/meet/kdrosoula
ΠΕ 86 ΠΑΝΣΕΛΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ https://minedu-secondary.webex.com/meet/panselin
ΠΕ 88 ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ https://minedu-secondary.webex.com/meet/gvlontakisΠαρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.
Για το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης
Η Οργανωτική Συντονίστρια
Ειρήνη Βιδάκη