Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Ε.Θ.Δ. «Μέλισσας έργα" του ΚΠΕ ΑΡΝΑΙΑΣ

 


Το ΚΠΕ Αρναίας καλεί τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Ε.Θ.Δ. «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» να το δηλώσουν συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που επισυνάπτεται. Η αποστολή της φόρμας θα γίνει ηλεκτρονικά στο emailkpearn@sch.gr  

Πληροφορίες για το Δίκτυο μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο:  https://www.kpe-arnaias.gr/diktya/11-ellinika/kpe/25-ethniko-thematiko-diktyo-melissas-erga-anthropon-agatha

 

Η αίτηση 

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο του ΚΠΕ Παρανεστίου


Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου Δράμας, θα  προχωρήσει στη συνέχιση λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου με τίτλο : «ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που συντονίζει, για επόμενη τριετία 2020-2023.

Καλούμε όσες σχολικές μονάδες επιθυμούν να συμμετέχουν στο δίκτυό μας για πρώτη φορά ή να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους, να μας στείλουν ηλεκτρονικά (στο kpe-paran@sch.gr) την αίτηση συμμετοχής που ακολουθεί, το αργότερο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2020.

Μόλις θα καθοριστεί ο τελικός αριθμός των σχολικών μονάδων, θα αποσταλεί και το πρωτόκολλο συνεργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στο τηλέφωνο του ΚΠΕ Παρανεστίου (2524021005). 

Το έγγραφο και η αίτηση