Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Ευχές Δντή ΔΔΕ Χανίων Στέλιου Ζερβάκη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


«Αγαπημένοι μας μαθητές,
Ξεκινάτε την προσπάθειά σας στο στίβο των Πανελλαδικών εξετάσεων. Μια μακρόχρονη και κοπιαστική προσπάθεια και τώρα είναι η στιγμή να εισπράξετε τα οφέλη  της. Είναι η ευκαιρία να διεκδικήσετε με αξιοκρατία αυτό που σας αξίζει.
Εύχομαι να καταφέρετε με ηρεμία, νηφάλια σκέψη και καθαρό μυαλό να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην πολυποίκιλη ανηφόρα της ζωής. Ένα άλμα στην επιτυχία, στην ευδαιμονία, στην καταξίωση.
Εύχομαι επίσης και στους γονείς σας να ευοδωθεί κάθε προσδοκία τους από την προσπάθειά σας. Είναι αυτοί που στάθηκαν δίπλα σας, συνδράμοντάς σας και υποστηρίζοντάς σας με κάθε μέσο, μαζί με τους εκπαιδευτικούς σας, που σας προετοίμασαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να πάρετε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας.
Μη λησμονήσετε ποτέ πως η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, της ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας. Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη» για να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.
Αγαπημένοι μας μαθητές, να σκέφτεστε ότι ο κύκλος του αγώνα που όλοι μας κάνουμε, για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας, δεν κλείνει ποτέ!
Η σκέψη μου είναι μαζί σας!»
 
Χανιά 5-6-2019
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων
Στέλιος Ζερβάκης"

Ανάρτηση προσωρινού αξιολογικού πίνακα μοριοδότησης συντονιστών εκπαίδευσης

Ανακοινώνεται ο προσωρινός αξιολογικός πίνακας μοριοδότησης καθώς και πίνακας μη δεκτών αιτήσεων υποψηφίων Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού, όπως καταρτίστηκαν από το Συμβούλιο Επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατά των πινάκων στο email enstaseis-dipode@minedu.gov.gr, σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερών από την Τετάρτη 05-06-2019 έως και την Παρασκευή 07-06-2019.
Πίνακας μοριοδότησης συντονιστών εκπαίδευσης