Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης

Το Πολυτεχνείο Κρήτης ανοίγει τις πόρτες του για πέμπτη συνεχή χρονιά σε μια «Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας», την Δευτέρα 08 Απριλίου 2019 από 09:00 έως 15:00 στην Πολυτεχνειούπολη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής προγραμματίζονται εκπαιδευτικές εκδρομές για μαθητές, όλων των τάξεων Λυκείου και Γυμνασίου, με σκοπό την επίσκεψη και ξενάγηση στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, πώς λειτουργεί το Πολυτεχνείο Κρήτης καθημερινά!

Αλλαγή ημερομηνίας του σεμιναρίου STEM στα Χανιά


Σας γνωστοποιούμε, ότι λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας που πιθανόν θα δυσχεράνει τη μετακίνηση εκπαιδευτικών,  το επιμορφωτικό σεμινάριο στα Χανιά με θέμα «Η διδασκαλία των  STEM στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής των Θετικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και με την υποστήριξη του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019  στις 17:00-20:00, στο Πνευματικό Κέντρο (2ος όροφος).
Η  αίτηση συμμετοχής παραμένει ανοικτή https://goo.gl/forms/BxeH0yE9OhyjqxA32 για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και δεν έχουν ήδη συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα.

Η  Οργανωτική  Συντονίστρια
του  ΠΕ.Κ.Ε.Σ.  Κρήτης


Ειρήνη Βιδάκη

Προκηρύξεις εκδρομών σχολικών μονάδων

2ο ΓΕΛ Χανίων Πάτρα.
7ο Γυμνάσιο Χανίων Θεσσαλία
ΓΕΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ - ΚΠΕ Μακρυνίτσα
ΓΕΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ-  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών - ΛΑΥΡΙΟ
Γυμνάσιο Σούδας ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Γυμνάσιο Βρυσών ΠΑΤΡΑ
2ο Γσιο Ελ. Βενιζέλου ΤΟΥΡΚΙΑ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

https://drive.google.com/drive/folders/1MdRLkpowPLZoU0NnDBZvuxf5xSG6k0g7