Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

Προσλήψεις 802 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση, με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη λειτουργικών κενών τα οποία προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19, για το διδακτικό έτος 2020-2021

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2020-2021 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για να καλύψουν λειτουργικές ανάγκες, οι οποίες προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19 [άρθρο 35 του ν. 4722/2020 (Α΄ 177)].

Οι προσλαμβανόμενοι στα Μουσικά Σχολεία, και στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.), οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2020.

Οι λοιποί προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Προσλήψεις Γενικής ΠΕ σε μορφή excel

Προσλήψεις ΕΑΕ ΠΕ σε μορφή excel

Προσλήψεις Μουσικά ΔΕ σε μορφή excel

Προσλήψεις ΣΜΕΑ ΔΕ σε μορφή excel

Προσλήψεις Γενικής ΔΕ σε μορφή excel

Προκήρυξη του σεμιναρίου με θέμα «Τα Πετρογέφυρα στο χρόνο» που οργανώνει το ΚΠΕ Μακρινίτσας.

 

Το ΚΠΕ Μακρινίτσας με τη συνεργασία και υποστήριξη του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Β κύκλος», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Άξονας προτεραιότητας 6 – Βελτίωση της Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του Εκπαιδευτικού Συστήματος, Κατηγορία Περιφέρειας - «Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες (ΛΑΠ)» - 2 – Θεσσαλία, προτίθεται να οργανώσει στις 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 18:30 – 21:30 σύγχρονο εξ-αποστάσεως  επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Τα Πετρογέφυρα στο χρόνο».

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://docs.google.com/forms/d/1MIQV1kfZf6KzPwJViwod-oXQ7zk4CCX8R8A80yhRfKk/edit?usp=sharing

O σύνδεσμος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα αποσταλεί στο email που έχει δηλωθεί στην φόρμα συμμετοχής. Στους συμμετέχοντες, που θα παρακολουθήσουν, το σεμινάριο θα χορηγηθεί ψηφιακά βεβαίωση συμμετοχής.

Διαδικτυακά εργαστήρια εκπαιδευτικών ΠΕ06

 

Στο πλαίσιο του επιμορφωτικού μας προγράμματος “Sharing is caring” η συνάδελφος Κωστούλα Χονδροζουμάκη, επιμορφώτρια Β’ επιπέδου, θα κάνει εργαστήριο με τίτλο"Creating eBooks with Book Creator" Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17-02-2021 και ώρα 18:30-20:30. στο τηλε-δωμάτιο:  https://minedu-secondary.webex.com/meet/epoulla  

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:https://forms.gle/PycML144KRdc5j1E8  

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις ξεπεράσουν τις 25, το εργαστήριο θα επαναληφθεί την Πέμπτη 18-02-2021 την ίδια ώρα.Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την συμμετοχή τους στα προσωπικά τους mails.  Οι διαδικτυακές επιμορφωτικές μας συναντήσεις θα συνεχιστούν και θα γίνονται τουλάχιστον μία φορά τον μήνα μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Η ενημέρωση σας θα γίνεται με υπηρεσιακά έγγραφα στα σχολεία σας, στα προσωπικά σας mail και στα προσωπικά και συλλογικά μας Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.  

 Όσες/οι συνάδελφοι θέλουν να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους παρακαλώ να συμπληρώσουν την παρακάτω  και να την στείλουν στο email epoulla@sch.gr:

 

ΟΝΟΜΑ

 

ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ/  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

 

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ

 

EMAIL

 

ΚΙΝΗΤΟ

 

ΣΧΟΛΙΑ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΗΣΕΙΣ

 

 

Ελένη Πουλλά 

ΣΕΕ ΠΕ06 ΠΕΚΕΣ Κρήτης