Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

Προσλήψεις 1.184 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών

 

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, απευθείας στην σχολική μονάδα πρόσληψής τους. Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.

Προσλήψεις Ειδικής ΔΕ Ειδική Προκήρυξη σε μορφή pdf

Προσλήψεις Γενικής ΠΕ Ειδική Πρόσκληση σε μορφή pdf

Προσλήψεις Γενικής ΔΕ Ειδική Πρόσκληση σε μορφή pdf

Προσλήψεις Ειδικής ΠΕ Ειδική Προκήρυξη σε μορφή pdf

Ξεκίνησε το κανάλι της Ομάδας Φυσικής Αγωγής ΔΔΕ Χανίων με παρουσίαση στην Ξιφασκία.Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Χανίων ξεκίνησε την λειτουργία διαδικτυακού καναλιού με σκοπό την ενημέρωση και μετάδοση υλικού χρήσιμου σε Σχολικές Μονάδες και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Στοχεύουμε στον εμπλουτισμό με ποικίλο περιεχόμενο, ώστε να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας.

Ξεκίνησε το κανάλι μας με το πρώτο Βίντεο και την παρουσίαση του Αθλήματος της Ξιφασκίας.

Σε συνεργασία με τον συνάδελφο και προπονητή του Αθλήματος κ. Μιχάλη Κωσταντινόπουλο και την Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων.  

Να ενημερώσουμε οτι σύντομα θα διατεθούν, εκ περιτροπής, στους συναδέλφους Σάκοι με εκπαιδευτικό εξοπλισμό Ξιφασκίας που προμηθεύτηκε η ομάδα μας, με σκοπό την γνωριμία των μαθητών με το άθλημα.

Ο Σύνδεσμος για το κανάλι της Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Χανίων: 

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο κανάλι προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βίντεο που θα δημοσιεύονται.