Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Δώσε Πάσα - Συνεργασία με ένα ΚΛΙΚ

 


Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής, στα πλαίσια της συνέχειας της υποστήριξης και συνεργασίας με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τις σχολικές μονάδες, για την εύρυθμη εκτέλεση του μαθήματος, δημιούργησε ένα επιπλέον κανάλι άμεσης επικοινωνίας.

Για την περίοδο λοιπόν, που ισχύουν έκτακτα μέτρα στην λειτουργία των Δημόσιων Υπηρεσιών και για την ενθάρρυνση της από κοινού επίλυσης θεμάτων, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, η Ομάδα Φυσικής Αγωγής σας παρακινεί να χρησιμοποιείτε την νέα φόρμα υποβολής θεμάτων που σας απασχολούν. Η φόρμα αυτή βρίσκεται στην πλατφόρμα ΠΑΣΙΦΑΗ  ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Σε αυτήν την φόρμα επικοινωνίας, γνωστοποιήστε και καταγράψτε μας, τυχόν βοήθεια που θέλετε να λάβετε σε δυσκολίες που προκύπτουν στην λειτουργικότητα σας. Στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, ώστε να συνδράμουμε στην υποστήριξή σας.

ΒΗΜΑ 1ο : Επισκευθείτε την πλατφόρμα της ΔΔΕ Χανίων "ΠΑΣΙΦΑΗ" μέσω οποιασδήποτε μηχανή αναζήτησης ή μέσω της σελίδας της ΔΔΕ Χανίων. Εισέλθετε με τους κωδικούς που έχετε ήδη (μέσω Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου). Είναι στο ίδιο σημείο που γίνονται οι διαφορές υπηρεσιακές αιτήσεις προς ΔΔΕ Χανίων.

Βημα 2ο : Επιλέξτε από το μενού το "ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ" και συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας επικοινωνίας, πατώντας στο τέλος το κουμπί αποστολής.

Αμέσως, θα σας σταλεί αντίγραφο στο email σας και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα και για εξ αποστάσεως διαδικτυακή συνάντηση με την Ομάδα Φυσικής Αγωγής, εάν επιθυμείτε σε πλατφόρμα κατόπιν ραντεβού, στις παρακάτω προεπιλεγμένες ημέρες και ώρες.         

Δευτέρα  και Τετάρτη 10:00 - 12:00. Το online ραντεβού το ζητάτε πάλι μέσω της φόρμας επικοινωνίας και σας απαντάμε για την διαθεσιμότητα, την επιβεβαίωση αυτού και την διαδικασία σύνδεσής μας.

Θα χαρούμε να μας "ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΣΑ" και ως Ομάδα όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες που σας προβληματίζουν, έως ότου αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργικότητα μας."