Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΕΕΠ/ΕΒΠ Γ ΦΑΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

 Ενημερώνονται οι νεοπροσληφθέντες αναπληρωτές και τα μέλη ΕΕΠ/ΕΒΠ (Γ΄ Φάση Προσλήψεων) ότι θα παρουσιαστούν στις Σχολικές Μονάδες για να πραγματοποιηθεί η πρόσληψή τους, με βάση πίνακα που θα ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη 08-10-2020.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή 09-10-2020  και Δευτέρα 12-10-2020 από τις Σχολικές Μονάδες προσωρινής τοποθέτησης, όπου και οφείλουν να παρουσιαστούν οι αναπληρωτές.

Επισημαίνεται ότι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να προσκομίσουν στις σχολικές μονάδες  όλα τα δικαιολογητικά πρόσληψης.

Διευκρινίζεται ότι για την οριστική  τοποθέτησή τους στις σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Χανίων, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ/ΕΒΠ  οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις (Ανακοινώσεις ΠΥΣΔΕ) 
 στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Χανίων

Οι προσλαμβανόμενοι στα Μουσικά Σχολεία, στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) και στα Εθνικά Καταστήματα Κράτησης Νέων (ΕΚΚΝ), οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.

Πρόγραμμα προπονήσεων ΣΕΦΑΑ & Στρατιωτικών Σχολών Το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Χανίων ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας αθλημάτων για μαθητές Γ΄ Λυκείου και αποφοίτους προηγούμενων ετών, οι όποιοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε Στρατιωτικές Σχολές και Σ.Ε.Φ.Α.Α., το διδακτικό έτος 2020-21. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, καθημερινά από τις 14.15 έως τις 16.15. Το ακριβές πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί ανάλογα με τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να καταθέσουν στο Γραφείο Αθλητισμού στο Κλειστό Κλαδισού τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών