Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020

Υγειονομική και Πρακτική Δοκιμασία Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2020-21 στην επιτροπή Ηρακλείου Κρήτης.


Έχοντας υπόψη την Υπουργική Απόφαση με αρ. πρωτ. Φ.251/66391/Α5/02-06-2020, σας γνωστοποιούμε ότι η Υγειονομική Εξέταση και η Πρακτική Δοκιμασία των Υποψηφίων για τα Τμήματα  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) στις εγκαταστάσεις του Βοηθητικού γηπέδου του Παγκρητίου Σταδίου Ηρακλείου (Σπύρου Μουστακλή - Περιοχή Λίντο) και ώρες: 7:30π.μ. έως τις 11:00 π.μ. σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία:
  Δείτε τα αναλυτικά ενημερωτικά έντυπα στον παρακάτω φάκελο:

Φάκελος Εγγράφων

Ευχαριστήριο της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Χανίων


Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Χανίων στα πλαίσια των συνεργασιών που έλαβαν χώρα, για την πραγματοποίηση των Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κύριους συνεργάτες της,  των οποίων η βοήθεια έκανε το έργο της ευκολότερο και αποτελεσματικότερο.
Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το αθλητικό γραφείο του Δήμου Χανίων, τις σχολικές επιτροπές  Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης Χανίων, το Ε.A.K. Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και το Εθνικό Ίδρυμα Ελευθέριος Βενιζέλος . Παράλληλα ευχαριστούμε για την ευγενική στήριξη τους την ΕΤΑΝΑΠ, την ΜΟΒΙΑΚ, την Stegnoplash και τα Coffee Island.