Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Παγκρήτιοι Σχολικοί Αγώνες Στίβου Λυκείων


   
Την Τρίτη  16  Απριλίου 2019, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, διεξήχθησαν με επιτυχία -παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες  -οι Παγκρήτιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού. Επισημαίνουμε ότι ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπήρξε άμεση, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων.
   Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Χανίων ευχαριστεί για την εποικοδομητική συνεργασία και για την πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων καθώς και για την παροχή εξοπλισμού, τους:    
-   ΚΕΠΠΕΔΗ-ΚΑΜ Χανίων
-  Ε.Α.Κ. Χανίων και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης, κο Μπαρτζώκα Ιωάννη και το σύνολο των εργαζομένων
-   Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης και ιδιαίτερα το μέλος της, κο Ανδρουλιδάκη Χριστόφορο
-    Παγκρήτιο Στάδιο Δήμου Ηρακλείου
-     Χανιώτικα Νέα  και ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο κο Σταυριανουδάκη Γεώργιο
-     Κο Μαυράκη Εμμανουήλ  (διάθεση φωτογραφικού υλικού)

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Αγωνόδικο Επιτροπή για την άριστη δουλειά και συνεργασία.

Αναρτούμε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο: ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φωτογραφικό υλικό θα αναζητήσετε στην σελίδα της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Χανίων στο Facebook. (Ο.Φ.Α. Facebook)

Από 2 έως 20 Μαΐου η υποβολή δικαιολογητικών για την συμμετοχή στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προθεσμία της υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών θα γίνεται από την Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 00:00 έως τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00. Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr.

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.»

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ», το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) εξέδωσε πρόσκληση  (http://www.iep.edu.gr/el/deltia-typou-genika/prosklisi-mia-nea-arhi-sta-epal) με την οποία καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και τα φυσικά πρόσωπα/ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π., για την υλοποίηση της επιμορφωτικής υποστήριξης των εκπαιδευτικών και στελεχών εκπαίδευσης που εμπλέκονται στο πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» (Μ.Ν.Α.Ε.).

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019: Πρόγραμμα Ειδικών -Μουσικών μαθημάτων και ΤΕΦΑΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι με Υπουργική Απόφαση καθορίστηκε το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών  μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων και η  προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.