Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. Παράταση προθεσμίας για εγγραφή υποψηφίων αναπληρωτών στο ΟΠΣΥΔ

Σε συνέχεια του από 13/11/2018 Δελτίου Τύπου, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 η προθεσμία εγγραφής στο ΟΠΣΥΔ όλων των μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) των κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ24, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) του κλάδου ΔΕ01 που κατέχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του κλάδου τους και περιλαμβάνονται στους κυρωμένους πίνακες υποψήφιων αναπληρωτών των 13 Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπ/σης του τρέχοντος σχολικού έτους (είτε εργάζονται, είτε όχι) και τα οποία δεν έχουν ήδη εγγραφεί στο ΟΠΣΥΔ είτε κατά την τωρινή διαδικασία είτε κατά το παρελθόν.
Η εγγραφή πραγματοποιείται στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr και απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους.
Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων υπάρχει στο τέλος της ανωτέρω ιστοσελίδας υπό τον τίτλο εγχειρίδια χρήσης το «Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη» και υπό τον τίτλο videos το «Οδηγίες εγγραφής στο ΟΠΣΥΔ μέσω πιστοποίησης από την ΓΓΠΣ».

Πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική εισήγηση του καθηγητή κ. Χρήστου Κοτζαμανίδη


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης με την συμμετοχή 90 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Ο καθηγητής κ. Χρήστος Κοτζαμανίδης σε μια εξαιρετική διάλεξη παρουσίασε τελευταία ερευνητικά δεδομένα σε σχέση με την προπονητική στην φυσική κατάσταση των παιδιών. Ακολούθησε η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου κ. Λήδα Ζαμπετάκη όπου, παρουσίασε τις νέες δομές του ΠΕΚΕΣ ΚΡΗΤΗΣ - Σ.Ε.Ε. και πραγματοποίησε διάλογο με τους συναδέλφους.

Η Παρουσίαση του κ. Κοτζαμανίδη σε pdf