Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

«Τα πτερόεντα δώρα» για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων


Σε συνέχεια των δράσεων που η Περιφερειακή Ενότητα διοργανώνει κάθε χρόνο με στόχο την παροχή ευρύτερης καλλιέργειας και Παιδείας στους μαθητές του Νομού μας παρουσιάζουμε φέτος, για (4) ημέρες, από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις ώρες 11.00 π.μ. – 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, μια θεατρική παράσταση, σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, βασισμένη σε τρία δραματοποιημένα διηγήματα του κορυφαίου Σκιαθίτη συγγραφέα Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Το «Σπιτάκι στο λιβάδι», το «Έρωτας στα χιόνια» και το «Τα πτερόενται δώρα». Σκηνοθεσία - ερμηνεία: Μαρινέλλα Βλαχάκη & Δημιουργία βίντεο - μουσική – τραγούδι: Λεωνίδας Μαριδάκης.
Προαιρετικά οι μαθητές μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Για τον σωστό προγραμματισμό των παραστάσεων, παρακαλούνται επίσης οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να επικοινωνήσουν με την Προϊσταμένη Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης, κ. Κατερίνα Ζομπανάκη, η οποία έχει την ευθύνη του συντονισμού και της παρουσίασης των παραστάσεων, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους  μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στο τηλέφωνο 2821 3 40150 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση zompanaki@crete.gov.gr