Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Εορτή πολεμικής αεροπορίας


Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες της Αεροπορίας


Πρόσκληση
Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων,
ο Δήμος Χανίων, η 115 ΠΜ,
και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας
- Παράρτημα Χανίων
σας προσκαλούν στην
Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης
για τους Πεσόντες της Αεροπορίας
που θα πραγματοποιηθεί
την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018
στο «Μνημείο Πεσόντων Αεροπορίας»
(στη συμβολή των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου & Στ. Τσιλιβάκη)
στις 10:30 πμ

            Πρόγραμμα
·         Επιμνημόσυνη Δέηση
·         Χαιρετισμοί διοργανωτών
·         Κατάθεση στεφάνων
·         Ενός λεπτού σιγή
·         Εθνικός Ύμνος

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός


Θηλασμός, θεμέλιο ζωής

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Για τα Χανιά την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα Χανιά: Φίλοι και Υποστηρικτές Μητρικού Θηλασμού (www.facebook.com/groups/chaniathilasmos/) και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ.μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!
Σε αυτή τη γιορτή δίνεται η αφορμή σε μητέρες – μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.
Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.  
Η εκδήλωση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να απασχοληθούν και οι μικροί μας φίλοι!  Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!


                                                   
Οι διοργανώτριες και  διαχειρίστριες της ομάδας
ΧΑΝΙΑ: Φίλοι και Υποστηρικτές Μητρικού Θηλασμού
Βούλγαρη Νικολέτα
Γκίκα Έλενα
Κακαβελάκη Χρηστάλλα
Λιγκουνάκη Κατερίνα
Μαρκουλάκη Στέιση
Παπαδογιαννάκη Σοφία
Πουλικίδου Νατάσα


Με την υποστήριξη των:

                

      


Διάλεξη του φωτογράφου Μιχάλη Πουλά στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων